Sečenje iverice

Uslužno sečenja iverice, mdf-a, šperploče...

 

Usluga sečenje iverice i medijapana. Visoka brzina i preciznost sečenja materijala.

Izrezivanje MDF-a, šperploča, iverice, furniranog mdf-a i drugih materijala na bazi drveta. Optimizacioni softveri za pretvaranje reznih delova u najefikasniji i najekonomičniji način rezanja. Preciznim sečenjem koristeći predrezače, postignut je izuzetan kvalitet reza (bez krzanja), a preciznost sa tolerancijom od 0,2 mm ili boljom.

Efikasnim planiranjem možemo vam uštedeti vreme, eliministati prekomerni otpad i smanjiti troškove. Pošaljite nam svoju listu komada za sečenje i mi ćemo obaviti sav posao za vas. Kvalitetni materijali po pristupačnim cenama. Popusti se odnose na veće narudžbe. Kompletno "sečenje na meru" usluga sa zaliha magacina.

Precizno sečenje: Firma Savo Kusić je već dugi niz godina uspostavila reputaciju preciznog rezanja. Usluga "sečena po meri" koristi vrhunsku opremu i softver, što rezultira finim tolerancijama i završnom obradom veoma visokog kvaliteta.

Više nego samo "sečenje na meru": Mi smo jedan od vodećih proizvođača nameštaja od MDF-a, šperploče, iverice, OSB ploča i drugih materijala na bazi drveta. To znači da naši klijenti dobijaju uslugu na jednom mestu, kvalitetne materijale, savete stručnjaka i veliku vrednost.

Brze “sečenje po meri” ponude: Da biste dobili ponudu, jednostavno nam pošaljite svoju listu komada za rezanje - mi ćemo je uneti u naš kompjuterski bazirani program za optimizaciju i izračunati najefikasniji i najefektivniji način za obradu vaše narudžbe.

Takođe, vašu isečenu ivericu možemo okantovati u kant traku po izboru. Više informacija na stranici Uslužno kantovanja