Drveni prozori

Proizvodnja drvenih prozora - drveni i drvo/aluminijum

Proizvodnja prozora od drveta

Proizvodnja Drvo Aluminijum prozora

Proizvodnja drvenih žaluzina

Proizvodnja drvenih prozora - drveni i drvo/aluminijum

Šta vi dobijate

Drveni prozori po meri koji su ukras za vaš dom, a u isto vreme imaju uticaja i na čuvanje toplote/hladnoće u vašoj kući ili stanu. To vam obezbeđuje vrhunsko dihtovanje i višeslojno termo staklo za koje smo se opredelili od samog početka naše proizvodnje prozora od drveta tipa drvo-drvo i drvo-aluminijum. Visokom zaštitom od spoljnih uticaja, možemo vam garantovati dugotrajnost naših prozora i vrhunsku izolaciju.

Kako mi proizvodimo prozore

Iz proizvodnog procesa je maksimalno eliminisan ljudski uticaj, te se mašinskom obradom tačnost izrade svodi na desete delove milimetra. Koliko je bitno da se proizvodnja drvenih prozora po meri odvija beskompromisno, što se tiče mašinske obrade i preciznosti, toliko je bitno da se materijal od koga se prave prozori, sastoji od kompjuterski sušenog drveta vlažnosti od 10% do 13%, koji se kasnije lepi u više slojeva i tako minimalizuje mogućnost krivljenja. Upravo ova tehnologija se koristi u našoj proizvodnji prozora od drveta i drvo-aluminijum prozora. Naravno, što se tiče standardizacije, mi vodimo računa o tome i pratimo sve svetske tokove u proizvodnji prozora, te je kod nas zastupljen isključivo evro falc i evro nut profil prozora, koji je potvrđen na svetskom nivou.

Kompromisi

Da li možemo jeftinije? Odgovor je svakako DA....ALI...

Uvek pri odabiru proizvođača prozora, neizostavno pitanje klijenta je: "A koliko bi to koštalo". Unutar firme smo sproveli jedno manje istraživanje u pogledu cene koštanja prozora (cene koja pokriva samo naše troškove proizvodnje) i došli do rezultata da bi prozore mogli da ponudimo i do 35% jeftinije...ali... Ovakva cena bi uključivala jeftinije okove umesto austrijskih Maco okova, koji su sinonim za kvalitetne okove. Potom lak i manji broj zaštitnih slojeva, umesto troslojnog nanošenja i laka koji je sposoban da se rasteže, tj. da se širi i skuplja zajedno sa drvetom (u zavisnosti od trenutnih vremenskih prilika). Takođe, kada bi se umesto troslojnog lameliranog drveta, koristilo jednoslojno ili dvoslojno drvo....itd.

S obzirom na politiku firme, ovakva specifikacija za nas bi bila neprihvatljiva. Ono što savetujemo svakom našem klijentu je da (naravno ukoliko je više moguće) u većoj meri gledaju na pomenute karakteristike, nego na samu cenu. Ako uzmemo u obzir npr. odnos površine celog zida u dnevnoj sobi i površine otvora za prozore, videćemo da prozori zauzimaju značajan procenat u ovom odnosu i praktično dobijate ogromnu površinu koja nije zid, a koja treba da vam pruži termičku, sigurnosnu, bučnu  i svaku drugu izolaciju kao što je pruža zid.

Dakle, naš odgovor je - Da, mi možemo da proizvedemo ovakav prozor, ali to nije dobar prozor. Ostajući dosledni svojoj politici "NE KOMPROMISI" i proizvodićemo prozore sledećih karakteristika:

1. Troslojno lamelirano drvo - samo tako struktuirano ima minimalna odstupanja u pogledu krivljenja

2. Maco i AGB okovi - sinonimomi za kvalitetan okov

3. Višeslojno termo staklo  - termo, zvučna i UV izolacija

4. Boje i lakovi- lak koji je sposoban da "radi" zajedno sa drvetom

5. Deventer - višekomponentna diht guma, bez memorijskih efekata

6. Kanalisanje pristigle vode - arhitektura i oblik koji nema nepotrebnih udubljenja u kojima bi se zadržavala voda

7. Metalna ručica

Ko naručuje kod nas

Ono što nam ide u korist, svakako jeste fleksibilnost koja nam pruža mogućnost da, pored serijske proizvodnje, možemo da obradimo i pojedinačne porudžbine. Tako da su naši klijenti fizička lica, koja opremaju svoju kuću ili stan, ali i pravna lica, za koje opremamo zgrade i poslovne prostore.

Praktično, od samog pokretanja, naša linija za stolariju se plasira na inostrano tržište. Za ove potrebe formirali smo posebnu liniju stolarije u saradnji sa našim partnerima, za tržište Evropske unije (SK Fenster) i neprestano povećavamo broj privatnih kuća i poslovnih objekata u koje su ugrađeni naši proizvodi.

Prirodni materijali su sve više zastupljeniji u izradi enterijera, pa tako i prozori od drveta ponovo povećavaju svoj udeo u građevinskoj industriji. Prozori drvo-aluminijum su savršena kombinacija prirodnog i lepog izgleda (iznutra i spolja) i uz ovu kombinaciju praktično ne postoji potreba održavanja prozora.

Cene standardnih dimenzija možete videti odabiron željene varijante ispod ili cene prozora po meri, kliknite na: - KONTAKT

Kako odabrati pravo staklo?

Stastavili smo tekst koji će vam pomoći da odaberete najbolje staklo za vas. Dobićete konkretan odgovor i objašnjenje, sačuvati dosta novca, ali i biće razbijene predrasude koje ima 95% ljudi.

Pročitaj Više

Cene prozora

Profil Drvo

Drveni jednokrilni prozor

Profil Drvo/Aluminijum

Drveni dvokrilni prozor

Cene balkonskih vrata

Profil Drvo

Drvena jednokrilna balkonska vrata

Profil Drvo/Aluminijum

Drvena dvokrilna balkonska vrata

Sertifikati

Sertifikat za okove
Sertifikat za okove
Sertifikat za okove