Kuhinje po meri

Izrada kuhinja po meri od punog drveta, iverice i medijapana (MDF)
Kuhinje po meri od punog drveta-hrast
bukve, jasen, orah
Izrada kuhinja po meri od medijapana
MDF, iverice

Proizvodnja kuhinja po meri

Treba vam kvalitetna kuhinja po meri? Zašto da rizikujete?

Višegodišnjim iskustvom i kreativnošću u proizvodnji nameštaja, možemo vaše zelje da pretvorimo u stvarnost. Ako imate ideju kakvu kuhinju želite, budite uvereni da mi to možemo da pretvorimo u gotov proizvod. Ali ako nemate ideju, mi vammožemo ponuditi jednu ili više varijanti i to potpuno besplatno. Dolazimo na vašu adresu, uzimamo tačne mere prostora i nudimo vam idejno rešenje kuhinje od punog drveta, univera ili medijapana. Prednost ovakve izrade je što nemate ni milimetar neiskorištenog prostora, a uz to dobijate maksimalnu funkcionalnost i lepotu vaše kuhinje.

Kuhinje po meri, koje proizvodimo, prave se od najkvalitetnijeg drveta, bez čvora (CPC građa). Drvo koje koristimo za izradu, sušeno je u profesionalnim kompjuterizovanim kondezacionim sušarama, projektovanim isključivo za tu namenu.

Posebna pažnja obraća se na precizno spajanje i lepljenje kuhinjskih elemenata, sto garantuje dug vek trajanja elemenata, što takođe omogućava da vaša kuhinja uvek izgleda sveže.

Farbanje kuhinje vrši se u profesionalnim farbarama, u boju koju vi odaberete. Farbanje se vrši nanošenjem tri sloja farbe, a između skakog nanošenja, vrši se fino brušenje.

Svaka naša kuhinja prolazi kroz sve ove procese, a rezultat je moderna funkcionalna kuhinja, kvalitetne izrade, dugog vekatrajanja, i mesto gde će se vaše kuvanje pretvoriti u zadovoljstvo.

Blog Kategorije


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/2010063919022453/photos?fields=name,images,created_time,updated_time&limit=100&access_token=EAADvM7t1zYgBABETZCNfADpkpdlOyDybmfb42P6dGue9Pgr0wjpSSZCjYOP98wIzDdgaZBc31xZBAYR69BNeQILSmBPuvjzADUunNQeTlnGykkXmACZAxpwkpXtIsKZA7kBKuBT7Uz6D2nskmmF6VupZCg5qZCCRtAcZD): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/namesta2/public_html/modules/mod_jfbalbum/lib/srizon_fb_album.php on line 267

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/2010063919022453?fields=name,description&access_token=EAADvM7t1zYgBABETZCNfADpkpdlOyDybmfb42P6dGue9Pgr0wjpSSZCjYOP98wIzDdgaZBc31xZBAYR69BNeQILSmBPuvjzADUunNQeTlnGykkXmACZAxpwkpXtIsKZA7kBKuBT7Uz6D2nskmmF6VupZCg5qZCCRtAcZD): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/namesta2/public_html/modules/mod_jfbalbum/lib/srizon_fb_album.php on line 267