Samo da trudna žena ne sazna

Samo da trudna žena ne sazna

Ima li smo zahtev da žena ne sazna za kredit muža (da bi joj naručio novu spavaću sobu)... pa da muž ne sazna da će doći "greškom" boja koju su zajedno odabrali...pa da joj za rođendan neće zakucati monteri za dnevnu sobu...
Kroz posao, koji god da se rade, uvek uz ljude dođu i neki zahtevi koji su dobri (čitaj dobronamerni) i oni koji manje dobri (čitaj Ispašćemo mi krivi).

I tako...uradili smo skoro celu kuću jednom mladom skladnom bračnom paru. Sve po meri. A oni...vole se... i zaista zaista poštuju! Jesam li rekao da se vole i poštuju?
On ima teretanu, a igrom prilika ja treniram u njoj. Ne bih govorio imena, pa ću On i Ona pisati velikim...shvati to kao ime. ?


Nosi On tako jednog dana neku omanju wc komodu i viče izravno "Ubrk" što bi dobri Bosanci reki, onako direktno (možda po malo i uplašeno): "MOŽETE LI OVO DA POPRAVITE, ALI DA SE NE VIDI RAZLIKA." Gledam onako...jbg...ne kontam. Ko? Šta?
Kaže: "Ona je trudna!", a On ne bi hteo ni najmanje da se ona zabrine ili nešto iznervira.
Oj čoveče, ma nemoj da brineš, biće sve ko bombona.

Ne znam zašto ? ali najviše se bunio naš farba. Ne može on "KAO" da izvuče novi lak da bude kao stari. Sale, vidi ovako, kažem ja..."Ovo mora da bude kao što je bilo!!!" Sećam se da je predložio da mi to ofarbamo u belo, pa da stavimo sa šunkama na dimljene, da bi u'vatilo malo žutila.

Danas, posle pola godine, rodila se jedna mala devojčica. Zdrava i presrećna, što je u tom roditeljskom okrženju. Jesam li rekao presrećna?

 

Roditeljki par bebaFoto: Shutterstock